top of page

ABOUT

Als klein kind van drie jaar oud was ik al enorm geïnteresseerd in camera's en technische apparaten. Elke keer als we als gezin op pad gingen of bij elkaar waren, had mijn moeder altijd de fotocamera bij de hand.

Thuis zat zij mij en mijn broer Bart altijd te fotograferen en te filmen als mooie herinnering om later op terug te kijken.
Dat heeft zo veel indruk op mij gemaakt dat ik later verheugde op mijn eigen camera,

dus heb ik op tienjarige leeftijd mijn eerste camera gekocht.
De Canon Powershot SX420 IS.

Ruim 4 jaar lang zag ik fotograferen als een hobby en

was het mijn favoriete vrijetijdsbesteding. 
Totdat mensen in de buurt opeens interesse hadden in mijn werk en ik mijn hobby meer begon te zien als een bron van inkomsten.
Dus de laatste 5 jaar heb ik zo veel mogelijk geïnvesteerd in camera-apparatuur en ben ik hier-en-daar foto opdrachten gaan doen.
Nu ben ik op een punt beland waarbij ik een naam heb gemaakt bij bepaalde branches, zoals de motorsport, racerij en aftermovie videografie.

Drie jaar terug moest ik een vervolgopleiding kiezen en besloot ik om mijzelf te specialiseren in video productie. Vandaar dat ik AV-Specialist ben gaan volgen op het Deltion College in Zwolle.
Ik ben sinds het begin van de opleiding daarom enorm gefocust op het worden van een goede allround videograaf.

Sinds september 2021 sta ik bij de KVK ingeschreven als eenmanszaak van het bedrijf LN Media en na deze stap is mijn leven als foto- en videograaf alleen nog maar leuker geworden.
Ik heb in deze 5 jaar enorm veel mooie dingen mee gemaakt en vast kunnen leggen, en dat is allemaal te danken aan de geweldige interesse van mijn klanten.

Na duizenden euro's geïnvesteerd te hebben in wat ik leuk vind om te doen, heb ik bijna alles wat ik nodig heb om magische beelden te maken. En nu is het het moment om vanaf hier te bouwen aan een goede toekomst voor mijzelf en mijn omgeving!

bottom of page